Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βλαχος: Υπόνοιες για νοθεία στο Συνέδριο της Ν.Δ.

«Δεν μπορώ να ξέρω αν έγινε νοθεία» απάντησε ο βουλευτής της Ν.Δ. σε ερώτηση για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου της Ν.Δ, προσθέτοντας «αυτή η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη».

blaxosΜετά το Νικήτα Κακλαμάνη που σχολίασε ότι «αυτά δεν γίνονταν ούτε στην Αλβανία» άλλος ένας βουλευτής της Ν.Δ., ο κ. Γ. Βλάχος σχολίασε με δηκτικό τρόπο την ψηφοφορία για τα νέα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

«Δεν λέω ότι στο παρελθόν όλα γίνονταν ιδανικά. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, αυτή η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη» είπε στο Βήμα FM και προσέθεσε «δεν μπορώ να ξέρω (αν έγινε νοθεία). Έχω ακούσει παράπονα. Εκλέχθηκαν 214, γιατί κάποιοι ισοψήφισαν. Ισοψήφισαν χωρίς να ξέρουμε τους σταυρούς τους. Πώς ισοψήφισαν;».

Παράλληλα, ο κ. Βλάχος έσπευσε να απορρίψει το σενάριο εκλογής του νέου Γραμματέα (Ανδ. Παπαμιμίκος) δια βοής. «Μόνο μια φορά, με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, επειδή ήταν ένας υποψήφιος έγινε δια βοής, πρέπει να μπει κάλπη και ο καθένας να κάνει την επιλογή του, με δημοκρατικές διαδικασίες».

Ο προβληματισμός της ηγετικής ομάδας, σε περίπτωση κάλπης, είναι μεγάλος καθώς ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι θα καταγραφεί μεγάλος αριθμός λευκών ή άκυρων ψηφοδελτίων.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By