Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βοηθήστε τη Βρετανία να βγει από την Ε.Ε. και κερδίστε 100.000 ευρώ

Ενας πρωτότυπος διαγωνισμός από το  Ινστιτούτο Οικονομικών Υποθέσεων

brexitΓνωρίζετε από οικονομικά και θέλετε να βγάλετε 100.000 ευρώ με μιας; Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στον πρωτότυπο διαγωνισμό που προκήρυξε το Ινστιτούτο Οικονομικών Υποθέσεων (Institute of Economic Affairs – IEA) με τίτλο «Brexit» και βοηθήσετε τη Βρετανία να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όποιος παρουσιάσει το καλύτερο σχέδιο εξόδου θα λάβει χρηματικό έπαθλο ύψους 100.000 ευρώ.

Στόχος του ΙΕΑ είναι να δει πως θα μπορούσε υποθετικά να πραγματοποιηθεί μια συντεταγμένη έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ. Το σχέδιο θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει και τον τρόπο με τον οποίο η χώρα θα προσαρμοστεί στα νέα γεωπολιτικά και οικονομικά δεδομένα που συνεπάγεται η έξοδός της από την Ε.Ε.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος οι πάντες. Από ιδιώτες και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου όπως εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, μέχρι επενδυτικές τράπεζες, δικηγορικά γραφεία κλπ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εκπονήσουν ένα προσχέδιο 2.000 λέξεων και να το υποβάλλουν στο ΙΕΑ έως και τις 16 Σεπτεμβρίου. Η νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2014.

«Είναι καιρός η Βρετανία να ανακαλύψει πως μπορεί να βγει από την Ευρώπη, καθώς και τις οικονομικές και πολιτικές συνέπειες μιας τέτοιας πράξης’, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΙΕΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By