Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βολές από το ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για το 5ευρω

«Το υπουργείο Υγείας στερεί από χιλιάδες τη βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση

syriza

Μετά από την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την καταβολή 5 ευρώ στα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ, ήρθε η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να επιτεθεί στην εν λόγω απόφαση.

Η επιβολή του εισιτηρίου που θα πρέπει να πληρώνουν οι ασθενείς, είναι το νέο φρικιαστικό επεισόδιο στο έργο διάλυσης της δημόσιας υγείας επί ημερών Γεωργιάδη και κυβέρνησης Σαμαρά τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα κατηγορεί τον κ. Γεωργιάδη για θράσος για το γεγονός ότι αποκάλεσε «ευτελές» το ποσό των πέντε ευρώ.

Σύμφωνα με τον  ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργιάδης κατέδειξε για μια ακόμη φορά την αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στις ανάγκες των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει λέγοντας ότι ο υπουργός Υγείας δεν προσφέρει κοινωνικό έργο προς τους ανασφάλιστους, όπως υποκριτικά υποστηρίζει, αλλά στερεί από χιλιάδες πολίτες τη δυνατότητα στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στην τραγική ανθρωπιστική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

«Τα σχέδια τους θα μείνουν στα χαρτιά. Ένα πλατύ μέτωπο υπεράσπισης της δημόσιας υγείας και του κοινωνικού κράτους θα σταθεί εμπόδιο στη διάλυση και την καταστροφή που οραματίζονται» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

By