Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βολές Γεωργιάδη κατά Καμμένου, το σπίτι στην Ικαρία και η αγωγή

 «Υπάρχουν καταγγελίες, και αντίστοιχα δημοσιεύματα για πολιτικό αρχηγό, ότι έχει κάνει την ίδια ακριβώς ιστορία (με τον κ. Λιάπη). Πρόκειται για τον κ. Καμμένο» τόνισε ο υπουργός Υγείας

kammenosA

Σε δημοσιεύματα, τα οποία, όπως διευκρίνισε δεν υιοθετεί, σύμφωνα με τα οποία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος έκτισε σπίτι στην Ικαρία με επιδότηση τουριστικού καταλύματος όπως φέρεται να έχει κάνει και ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Υπάρχουν καταγγελίες, και αντίστοιχα δημοσιεύματα για πολιτικό αρχηγό, ότι έχει κάνει την ίδια ακριβώς ιστορία (με τον κ. Λιάπη). Πρόκειται για τον κ. Καμμένο. Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης , ενώ για τον πρώην υπουργό της ΝΔ σημείωσε ότι «αν συμβαίνει, είναι ηθικά απαράδεκτο και φαντάζομαι και ποινικώς κολάσιμο».

Σχετικά με την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κοντογεώργου είπε ότι «δεν μπορούμε να καταργήσουμε το τεκμήριο της αθωότητας»

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι υπήρχε τεράστιο πάρτι προς όλες τις κατευθύνσεις με τις επιδοτήσεις» σχολίασε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς.

«Το θέμα Λιάπη είναι μείζον πολιτικό κόμμα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι θα τεθεί από αύριο και θέμα για τον κ. Κοντογέωργο και θα τεθεί ζήτημα συμμετοχής του στην ΚΟ της ΝΔ» τόνισε με τη σειρά του ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου.

ΑΝΕΛ: Mήνυση και αγωγή   

«Ο κ. Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή. Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του» απάντησαν άμεσα στον αέρα του ΣΚΑΪ οι ΑΝΕΛ στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας.

«Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του. Για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μού έκανε εντύπωση» ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By