Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βολές Καμίνη κατά Κακλαμάνη για το Δήμο Αθηναίων

«Δεν γνωρίζει τα της Αθήνας ο Σακελλαρίδης» ανέφερε ο νυν δήμαρχος της πρωτεύουσας

kaminis

Με ιδιαίτερα επικριτικό ύφος κατά του Νικήτα  Κακλαμάνη εμφανίστηκε ο Γιώργος Καμίνης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του Mega.

«Δεν δέχομαι μαθήματα από τον κ. Κακλαμάνη», είπε  και σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «ο κ. Κακλαμάνης για να πληρώσει τους μισθούς παραμονές των εκλογών χρειάστηκε να δανειστεί».

«Το ζήτημα είναι τα λεφτά που έχεις πώς τα διαχειρίζεσαι. Με λιγότερα λεφτά συντηρούμε περισσότερο κόσμο. Αυτή τη στιγμή ο δήμος συντηρεί 20.000 ανθρώπους», τόνισε ο κ. Καμίνης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κακλαμάνης έκανε λόγο για «μύθο νοικοκυρέματος» από τον κ. Καμίνη και υποστήριξε ότι ο νυν δήμαρχος ξεκίνησε τη θητεία του με 30 εκατ. ευρώ «προίκα», ότι οι δαπάνες για μισθολογικό κόστος (λόγω ενιαίου μισθολογίου, απολύσεων συμβασιούχων, συνταξιοδότησης και κινητικότητας-διαθεσιμότητας) μειώθηκαν κατά 118 εκατ. ευρώ τα έτη 2011-2013, οι αμοιβές των αιρετών μειώθηκαν λόγω «Καλλικράτη» κατά 500.000 ευρώ και οι κοινωνικές παροχές μειώθηκαν συνολικά κατά 38,5 εκατ. ευρώ.

Για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο κ. Καμίνης αναγνώρισε ότι πρόκειται για έναν ευπρεπή άνθρωπο, ωστόσο εκτίμησε ότι δεν γνωρίζει τα της Αθήνας.

Συνέστησε ακόμη στον κ. Σακελλαρίδη «να είναι πολύ πιο προσεκτικός όταν έρχεται να αμφισβητήσει στοιχεία που είναι ακλόνητα», σημειώνοντας ότι δεν έχουμε 20.000 άστεγους στην Αθήνα.

Ερωτηθείς σχετικά με τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος φαίνεται να θεωρεί ως αντίπαλό του τον κ. Σακελλαρίδη, σχολίασε: «Αυτό που είπε είναι σωστό. Είναι ο δεύτερος και ο τρίτος. Αυτόν θεωρεί τον κύριο αντίπαλό του».

Έκανε ακόμη λόγο για προσπάθεια πόλωσης των ψηφοφόρων με στόχο να «ψηφίσουν τυφλά».

By