Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βολές Καμμένου κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

«Τα στελέχη τα οποία έχει στην πρώτη γραμμή ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα ούτε του Καραμανλή ούτε του Μητσοτάκη ούτε κανενός»

kammenos

Βολές κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποκλείοντας, παράλληλα, οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με αυτά τα κόμματα, καθώς, όπως είπε, και «με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή, ενώ έκανε λόγο για ακροδεξιά στοιχεία μέσα στη ΝΔ.

«Η ΝΔ έχει συρρικνωθεί, γιατί δεν είναι ΝΔ. Τα στελέχη τα οποία έχει στην πρώτη γραμμή ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα ούτε του Καραμανλή ούτε του Μητσοτάκη ούτε κανενός. Μιλάμε για τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ, για ανθρώπους που διαφήμιζαν βιβλία σε σχέση με την αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος. Μιλάμε για ακροδεξιά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος  των ΑΝΕΛ προτείνει 8% φορολογία πλαφόν, διαγραφή του απεχθούς και επονείδιστου χρέους και στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια.

By