Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βολές Κουμουτσάκου κατά Σγουρού για το Πεδίον του Άρεως

«Τα ερωτήματα μας παραμένουν εκκωφαντικά αναπάντητα» αναφέρει ο «γαλάζιος» υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής

koumoutsakos-628x428

Νέα επίθεση από το Γιώργο Κουμουτσάκο κατά του Γιάννη Σγουρού, τον οποίο κατηγορεί για την εικόνα που παρουσιάζει το Πεδίο του Άρεως, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη.

Ο  κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος κατηγορεί τον περιφερειάρχη Αττικής για κακοδιαχείριση κονδυλίων που προορίζονταν από την ΕΕ, τόνισε: 

«Υπό το βάρος των χθεσινών σοβαρών αποκαλύψεων για κακοδιαχείριση στο πολύπαθο Πεδίον του Άρεως, ο επικεφαλής του αυτοδιοικητικού κατεστημένου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα πια εξετράπη.

Ο γνωστός  ανερμάτιστος λόγος και η ρηχή επιχειρηματολογία εκφυλίστηκαν στα όρια της ύβρεως. Απέναντι σε κρίσιμα ερωτήματα, δεν ακούστηκε ούτε ένα σοβαρό αυτοδιοικητικό επιχείρημα, ούτε μια πειστική απάντηση.

Ο αυτοθαυμαζόμενος, ως βασιλιάς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμφανίστηκε παντελώς γυμνός.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πρώην στενοί συνεργάτες του και χρόνια Αντιπεριφερειάρχες του, ο ένας μετά τον άλλο, αφήνουν σοβαρές υπόνοιες για αυταρχικό συγκεντρωτισμό και αδιαφανείς διαδικασίες.

Εμείς, εδώ και καιρό, θέτουμε μόνο τεκμηριωμένα ερωτήματα. Ερωτήματα που μένουν εκκωφαντικά αναπάντητα.

Θα απαντήσει κάποτε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης; Αντέχει σε έναν, πρόσωπο με πρόσωπο, διάλογο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργου Κουμουτσάκο; Γιατί κρύβεται;».

By