Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βολές Κωνσταντινόπουλου κατά Σκανδαλίδη

«Προεκλογικά έδωσαν τη μάχη 42 στελέχη, και κάποιοι κρυβόντουσαν και εμφανίστηκαν την επόμενη ημέρα των εκλογών»

odysseaskonstantinop

Aντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις και οι νουθεσίες του πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη σχετικά με τους  όρους για τις συνεργασίες στην κεντροαριστερά από νεότερα στελέχη της παράταξης.

Mιλώντας  στον ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος «φωτογράφισε» τον Κώστα Σκανδαλίδη, κάνοντας λόγο για «ειδική μεταχείριση» και για «απλόχερη προστασία» των ΜΜΕ «σε ορισμένα στελέχη του κόμματος τα οποία προσκαλούνται μόνο στα κανάλια και δεν δίνουν τη μάχη». Για να προσθέσει με νόημα ότι το μόνο πρόβλημα που έχουμε στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι ο καθένας μιλάει όσο θέλει και όποτε θέλει.

«Έχουν κάποιοι συνηθίσει στην προστασία. Ξανά τα ίδια, εσωστρέφεια… «Θα λεγόμαστε Γιάννης θα λεγόμαστε Γιώργος…» Αυτή η συζήτηση πρέπει να διεξαχθεί με σοβαρούς όρους, προεκλογικά έδωσαν τη μάχη 42 στελέχη, και κάποιοι κρυβόντουσαν και εμφανίστηκαν την επόμενη ημέρα των εκλογών» υπογράμμισε.

Στην ίδια κατεύθυνση έκαναν δηλώσεις η πρώτη ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή και ο Δημήτρης Καρύδης, οι οποίοι επιτέθηκαν στον Κώστα Σκανδαλίδη λέγοντας ότι δεν έδωσε τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών και εμφανίζεται στα κανάλια για τα εσωκομματικά.

By