Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βοτανικές Συνταγές Μαλλιών από την FRESH LINE

Σετ διέγερσης και ενδυνάμωσης

woman-with-beautiful-hairΌπως κάθε φθινόπωρο τα δένδρα χάνουν το φύλλωμά τους, έτσι και για τα μαλλιά σας αρχίζει η εποχική τριχόπτωση… Καταπολεμήστε την τριχόπτωση και δυναμώστε τα μαλλιά σας με ένα Σετ Εντατικής Διέγερσης & Ενδυνάμωσης μαλλιών για 60 ημέρες από τη μούσα της ελληνικής ποίησης την ΠΟΛΥΜΝΙΑ.

Περιέχει δύο προϊόντα βασισμένα σε μία ελληνική παραδοσιακή συνταγή με έναν συνδυασμό από ευεργετικά βότανα και αιθέρια έλαια γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες από την αρχαιότητα.
Η συνταγή: τσουκνίδα, πιπερόριζα, κυστίνη, έλαιο Neem, σκόρδο, D-Πανθενόλη, ξύλο κέδρου Στη συνταγή έχουμε αντικαταστήσει το νερό με τσάι από 8 βιολογικά βότανα από την Κρήτη.

POLYHYMNIA PromoΤο Σετ περιλαμβάνει:
ΠΟΛΥΜΝΙΑ Σαμπουάν Διέγερσης & Ενδυνάμωσης
Τονωτικό και δυναμωτικό σαμπουάν, ιδανικό για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και τα αδύναμα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα τσουκνίδας, που προλαμβάνει την πτώση των μαλλιών, και εκχύλισμα σκόρδου με διεγερτική και αντιμυκητιακή δράση. Η συνταγή έχει ενισχυθεί με αιθέριο έλαιο πιπερόριζας, που βοηθά στην ανάπτυξη νέων τριχών, και με αιθέριο έλαιο κέδρου, που τονώνει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού. Περιέχει D πανθενόλη για θρέψη και ενυδάτωση.
ΠΟΛΥΜΝΙΑ Λοσιόν Διέγερσης & Ενδυνάμωσης
Τονωτική και δυναμωτική λοσιόν, ιδανική για την εντατική θεραπεία της τριχόπτωσης και τα αδύναμα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τσουκνίδας, που προλαμβάνει την πτώση των μαλλιών τονώνοντας την μικροκυκλοφορία του τριχωτού, και εκχύλισμα σκόρδου με διεγερτική και αντιμυκητιακή δράση. Περιέχει έλαιο neem με ρυθμιστικές ιδιότητες, που ανακουφίζει από τα συμπτώματα που συχνά συνοδεύουν την τριχόπτωση. Παράλληλα, τα αιθέρια έλαια πιπερόριζας και κέδρου προωθούν την ανάπτυξη νέων τριχών. Περιέχει D -Πανθενόλη για θρέψη και ενυδάτωση.

Λιανική Τιμή: 13,90 €

(Visited 1 times, 1 visits today)
By