Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βουλή: «Φαρμάκι έσταξε» ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Ξέσπασε κατά του ανεξάρτητου βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη που βρίσκεται με το ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ

boudourhs

«Φαρμάκι έσταζε» κατά του Οδυσσέα Βουδούρη ο Βασίλης Κεγκέρογλου που ξέσπασε κατά του ανεξάρτητου βουλευτή που βρίσκεται με το ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν εκείνος μίλησε με υποτιμητικά λόγια για το «Σοσιαλιστικό» που φέρει το ΠΑΣΟΚ στον τίτλο του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: «Ο κ. Βουδούρη, ο οποίος αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ, στην κοινωνικοποίηση και στις επεξεργασίες του που έγιναν δικαιολογείται να μην τις γνωρίζει καθώς τότε το ΠΑΣΟΚ τον είχε στείλει εκείνη την περίοδο στη Γιουγκοσλαβία για το μεταπτυχιακό, έτσι δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει ότι η κοινωνικοποίηση και η αυτοδιαχείρηση δεν έχουν καμμία σχέση με το κράτος και τον κρατισμό. Όμως, ο άνθρωπος δεν ήταν τότε στο ΠΑΣΟΚ. Πότε ήρθε; Ήρθε το 2009, όταν ανέβαινε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Και όλη η οικογένεια Παπανδρέου τότε πήγε στη Μεσσηνία, για να τον βγάλει Βουλευτή και στη συνέχεια ήταν ο άνθρωπος –καμαρώστε τον!- που πρότεινε την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο! Αυτή είναι η ηθική του… Αυτό είναι το πολιτικό στίγμα ανθρώπων που, προκειμένου να διατηρήσουν την καρέκλα τους, αλλάζουν τα Κόμματα σαν τα πουκάμισα…».

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο ΠΑΣΟΚογενής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος για όσα είπε για τα εργασιακά θέματα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: «Δεν θα απαντήσω σε αυτά που ανέπτυξε προηγουμένως ο αγαπητός συνάδελφος κ. Αλέξης Μητρόπουλος, όχι μόνο γιατί είναι φίλος μου, αλλά και γιατί ασκεί παράλληλα ένα επάγγελμα -βγάζει το «ψωμί» του- και δεν θέλω πραγματικά να τον ζημιώσω…»

Αντέδρασε ο Οδυσσέας Βουδούρης που υποστήριξε ότι κανείς δεν τον στήριξε.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ: «Γιατί λέτε ψέματα Κύριε Κεγκέρογλου; Είπατε ότι οι Παπανδρέου κατέβηκαν στην Μεσσηνία για να με στηρίζουν. Κανένας δεν κατέβηκε. Απολύτως κανένας… Το 2009 όντως κατεβήκαμε μαζί στις εκλογές του 2009, διότι τότε το ΠΑΣΟΚ είχε δύο βασικές προτάσεις, την αναδιανομή του πλούτου και την ανατροπή του σαθρού πολιτικού συστήματος. Όταν αυτά τα πράγματα δεν τα υλοποιήσατε, δεν θέλησα να ακολουθήσω αυτόν τον εκτροχιασμό. Και δεν έφυγα αλλά με διαγράψατε…».

By