Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βουτιές στη Μύκονο ο Bono των U2!

Ινκόγκνιτο στο κοσμοπολίτικο νησί ο διεθνής σταρ

bono_Mukonos_2
Photo από το περιοδικό ΟΚ!

Στη Μύκονο για 3 μέρες βρέθηκε ο διάσημος ροκ σταρ των U2, Bono, μαζί με την οικογένεια του σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο Βρετανός τραγουδιστής έφτασε στη Μύκονο με ιδιωτική πτήση και έπειτα επιβιβάστηκε σε νοικιασμένο megayacht προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Η πολυτελής θαλαμηγός είχε αράξει στο λιμάνι του Ορνού, όπου ο Bono χάρηκε με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, βουτιές στη θάλασσα και αφέθηκε σε ελληνικούς γαστρονομικούς πειρασμούς, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο φρέσκο ψάρι και συγκεκριμένα στη συναγρίδα.

«Του άρεσε η ταραμοσαλάτα, το χταπόδι λαδόξιδο, καθώς και το παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, στο οποίο δεν παρέλειπε να βουτά το φουρνιστό ψωμί του», αναφέρει πηγή της εφημερίδας «Πρώτο θέμα».

Ο Bono προτίμησε περιοχές της Μυκόνου που δεν συχνάζουν celebrities και έτσι απέφυγε να κυκλοφορήσει στα Ματογιάννα ή να πιεί το ποτό του σε πολυσύχναστα δημοφιλή μπαρ. Απόλαυσε χαλαρές οικογενειακές διακοπές με πολλές βουτιές στη θάλασσα, παιχνίδια στο νέρο με τα παιδιά του και καλό φαγητό, χωρίς να τραβήξει την προσοχή κανενός.

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Bono, αρχικά βρίσκονταν στη Πάτμο και έφτασε στην Μύκονο στις αρχές της εβδομάδας.

 

By