Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βούλτεψη: Απειλητικός και υπονομετικός ο ΣΥΡΙΖΑ

Τι απαντά η κυβερνητική εκπρόσωπος στην επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ

sofia_voultepsh_1Σφοδρή και άμεση ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για απειλητική και υπονομευτική τακτική στα συμφέροντα της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, είχε επιτεθεί στην κυβέρνηση σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης και είχε αμφισβητήσει τις κυβερνητικές τοποθετήσεις για την πορεία της οικονομίας.

Όπως αναφέρει η κ. Βούλτεψη, «ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δεινή ήττα του στη Βουλή, αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την πανωλεθρία του», ενώ αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα τονίζει πως «όχι μόνο δεν έπεισε κανέναν για το …«πρόγραμμά» του, αλλά σκόρπισε την ανησυχία στους πολίτες για τις πραγματικές προθέσεις του».

Επιπλέον, η κυβερνητική εκπρόσωπος, σημειώνει ότι, «καθώς η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και σήμερα την απειλητικά υπονομευτική τακτική του».

Μάλιστα, όπως σχολιάζει, «δεν περίμεναν τουλάχιστον να επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο κ. Σταθάκης, όπου έλαβε μέρος στο (κεκλεισμένων των θυρών) συνέδριο της Bank of America και της Merrill Lynch, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας».

«Δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν τα μαντάτα από την «κοιλιά του κήτους;«», διερωτάται.

By