Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: Αποκλείω να μαζευτούν 120 υπογραφές

«Αυτή η φασαρία γίνεται για να βγάλει ο Τσίπρας το καλοκαίρι»

voultepsi-ND

Τη διαβεβαίωση ότι «η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειάζεται για να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον» επανέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, αφήνοντας διάπλατα ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει τελικά η κυβέρνηση στο μέτρο της επιστράτευσης.

Η κ. Βούλτεψη, μιλώντας το πρωί στο MEGA, διευκρίνισε σχετικά με τη  ΔΕΗ πως «θα γίνουν δύο γιατί πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός και αυτή είναι η βασική αρχή της Ε.Ε., ό,τι θα είναι πρώτη θα είναι και η δεύτερη» και έβαλε στο στόχαστρο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρόταση του για δημοψήφισμα και τις επαφές του με επικεφαλής κομμάτων της αντιπολίτευσης, για τη συλλογή των 120 υπογραφών που απαιτούνται.

«Αυτή η φασαρία γίνεται μόνο για να κάνει ο κ. Τσίπρας φυγή προς τα εμπρός και να βγάλει το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν έχει καμία πιθανότητα η συγκέντρωση των 120 υπογραφών.

Συνεχίζοντας την επίθεση στον κ. Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος τον κατηγόρισε ότι «βαζει φυτιλιές και υποδαυλίζει κινητοποιήσεις στην πλάτη του ελληνικού λαού» ενώ κληθείσα να σχολιάσει την προσπάθεια του κ. Τσίπρα να αναζητήσει πολιτικούς συμμάχους για το δημοψήφισμα, η κ. Βούλτεψη τόνισε : «Δεν μπορεί να μαζέψει το κόμμα του και μας λέει ότι θα μαζέψει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα παραδώσουν τα κλειδιά των κομμάτων τους στον κ. Τσίπρα;».

Μάλιστα  επεσήμανε πως θα ήταν «πολιτικά παράδοξο να συμφωνήσουν τα άλλα κόμματα με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το δικό του».

 

By