Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: Δεν υποχώρησε η δημοκρατία αλλά η αντιληψη μας για αυτή

«Φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο»

voultepsi600_120214

«Δεν υποχώρησε η δημοκρατία αλλά η αντίληψη μας για αυτή» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ο οποίος ανέφερε πως λόγω κρίσης έχει υποχωρήσει η δημοκρατία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ant1, η κ. Βούλτεψη διευκρίνισε την άποψη της τονίζοντας χαρακτηριστικά » Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και προσωπικά στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «μαγική εικόνα», καθώς, όπως υποστήριξε, εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα. Παράλληλα επισήμανε πως  «ο κ. Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα» και πρόσθεσε «Δεν έχουμε αισθανθεί καμία πίεση ούτε μπορούμε να αισθανθούμε, γιατί ο κ. Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα».

By