Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: Θα αποκαλύψουμε τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ που οδηγούν στην καταστροφή

Η υλοποίηση των δεσμεύσεων και το πρωτογενές πλεόνασμα βοηθούν στην διαπραγμάτευση και στην αποδοχή θέσεων της κυβέρνησης

syriza660

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σε συνεντεύξεις της στους ραδιοφωνικούς σταθμούς “Αlpha 989” και “Παραπολιτικά”, δήλωσε ότι «θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε κάθε σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που οδηγεί στην καταστροφή της χώρας».

«Εμείς έχουμε μπροστά μας έναν στόχο. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι θα μας αποπροσανατολίσει από αυτόν τον σκοπό μας, που είναι η αντιμετώπιση του χρέους, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες και να υπάρξει επιτέλους μια οικονομική ανάπτυξη στη χώρα, κάνει λάθος» σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Εμείς θα τον αποκαλύψουμε. Έχω πει από την αρχή, ότι το σχέδιο τους είναι συγκεκριμένο: να φθάσουμε στον Οκτώβριο με μήνυμα ότι θα πάμε πάλι σε πρόωρες εκλογές, άρα μη βοηθήσετε…».

Η κ. Βούλτεψη τόνισε ακόμη ότι η υλοποίηση των δεσμεύσεων και το πρωτογενές πλεόνασμα βοηθούν στην διαπραγμάτευση και στην αποδοχή θέσεων της κυβέρνησης, αφού «όταν βλέπουν ότι προχωρούμε σε όλους τους τομείς και δεν χαλαρώνουμε, τότε και εκείνοι αποδέχονται τις δικές μας προτάσεις».

By