Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βούλτεψη: Θα συμφωνηθούν όλα με την τρόικα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι ο λαός δεν έχει νιώσει ακόμη τη βελτίωση της οικονομίας, ενώ για τη λίστα Λαγκάρντ, τόνισε ότι είναι της δεκαετίας του ’80 και είναι δύσκολο να ελεγχθεί

voultepsi-neadimokratia

«Η τριμερής είναι τριμερής, και θα συμφωνηθούν όλα. Δεν θα τα σπάσουμε την τρόικα. Ούτε διαζύγια θα υπάρξουν, είτε βελούδινα είτε όχι» επισήμανε μέσω του ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

«Θα συμφωνηθούν όλα. Γίνονται συζητήσεις, υπάρχει συνεργασία» απάντησε η κ. Βούλτεψη ερωτηθείσα αν η ελληνική πλευρά θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες.

Η ίδια, πάντως, παραδέχθηκε ότι ο λαός δεν έχει νιώσει ακόμη τη βελτίωση της οικονομίας, ενώ για τη λίστα Λαγκάρντ, τόνισε ότι είναι της δεκαετίας του ’80 και είναι δύσκολο να ελεγχθεί.

Σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου σε σχέση με τις παράνομες συμβάσεις στους ΟΤΑ, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ενιαία και δεν υπάρχουν διαφωνίες με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Λίγες ώρες μετά την ευρωβουλευτή κ. Σπυράκη και η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε πως δεν είναι στις κυβερνητικές προθέσεις να εγκαταλείψει η χώρα το μνημόνιο και να τα «σπάσει με την τρόικα. Εμείς δεν είχαμε καμιά αμφιβολία περί του αντιθέτου. Δεν το λέει όμως και στον πρωθυπουργό και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που έχουν κηρύξει ανένδοτο κατά του μνημονίου;» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κυβερνητικού εκπροσώπου.

By