Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βούλτεψη και Στρατούλης «σφάχτηκαν» για την Κεφαλονιά

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν Βούλτεψη και Στρατούλης στη Βουλή για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τον σεισμό στην Κεφαλονιά

Vouli
Η βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε με σφοδρότητα στην Κουμουνδούρου ότι «απουσίαζε» από την Κεφαλονιά. Τα όσα είπε δεν έμειναν αναπάντητα από τον Δημήτρη Στρατούλη που ανέφερε ότι βγήκαν ανακοινώσεις από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και ότι κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής την βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου είναι στο νησί, αμφισβητήθηκε από την Σοφία Βουλτεψη που μίλησε για «πολιτικούς απατεώνες».

«Εσείς βγάζετε ανακοίνωση ακόμα και αν ένας βουλευτής σας πάει στην τουαλέτα, δεν είδαμε καμία ανακοίνωση για την παρουσία του βουλευτή σας στην Κεφαλονιά, ντροπή δεν έχετε πια; Ανδρισμός είναι να παραδέχεσαι τα λάθη σου», είπε, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Στρατούλης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά όσα είπε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, λέγοντας ότι βρίσκεται σε παραλήρημα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενιαίος και δεν είναι ξεχωριστή η οργάνωση μας στη Κεφαλονιά», ανέφερε.

By