Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: «Κανένα θέμα με τον Γκίκα Χαρδούβελη»

«Ο κ. Χαρδούβελης απολαμβάνει απολύτως της εμπιστοσύνης και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού»

xardouvelis

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφορικά με τα σενάριά που ορίζουν ότι κινδυνεύει η θέση του κ. Χαρδούβελη στο υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM είπε πως επρόκειτο για συνάντηση εργασίας επισημαίνοντας πως εφόσον διαρκούν οι διαπραγματεύσεις είναι φυσιολογικό ο Πρωθυπουργός να συνεργάζεται με τον υπουργό Οικονομικών.

«Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, η κυβέρνηση είναι ενιαία και ο κ. Χαρδούβελης απολαμβάνει απολύτως της εμπιστοσύνης και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού» σχολίασε και πρόσθεσε πως «το υπουργείο Οικονομικών επί Χαρδούβελη είναι που πέτυχε αυτές τις θετικές ρυθμίσεις από τις οποίες ωφελούνται τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες».

Η κ. Βούλτεψη αναφερόμενη στη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα, ανέφερε ότι έχει τις δυσκολίες της και τα όρια της καθώς είναι η τελευταία, ενώ είπε πως δεν είναι σε θέση να δώσει ημερομηνία άφιξης της τρόικας.

«Όταν φτάσουμε στο τέλος μιας αξιολόγησης οι δυσκολίες αυτές υπάρχουν, γίνεται πάντα θόρυβος γύρω από την έλευση της τρόικας, ποτέ θα έρθει, αν θα έρθει κ.λπ., και στο τέλος η κατάληξη είναι θετική» σημείωσε η ίδια.

By