Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βούλτεψη: Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να γίνουν φοροελαφρύνσεις

«Άλλο πράγμα είναι το κόμμα και άλλο η κυβέρνηση», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος

voultepsi-ND

Στη διαβεβαίωση πως η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό προκειμένου να επιτύχει τις προαναγγελεθείσες φοροελαφρύνσεις, προχώρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον RealFm, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά:«Είμαι σε θέση να πω ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια, ότι γίνονται διαρκείς διαπραγματεύσεις, ότι παρουσιάζουμε συνεχώς αποτελέσματα, ώστε να μπορέσουμε αυτό, για το οποίο ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί και αμέσως μετά τον ανασχηματισμό στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο και σε συνεντεύξεις του, ότι θα υπάρξει σχέδιο σταδιακής φοροελάφρυνσης».

Μάλιστα έσπευσε να επισημάνει πως τα θετικά αποτελέσματα που παρουσιάζει η κυβέρνηση δεν αμφισβητούνται από την Άνγκελα Μέρκελ και τους εταίρους μας.

Κληθείσα να σχολιάσει τις διαφοροποιήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ επί συγκεκριμένων κυβερνητικών επιλογών η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε: «Όλοι στο εσωτερικό του κόμματός τους κάνουν συζητήσεις και έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους. Από τη θέση που βρίσκομαι δεν μπορώ να ασκήσω κριτική στην ελευθερία της γνώμης. Είναι κορυφαίο ζήτημα» και διευκρίνισε πως «είναι άλλο πράγμα το κόμμα και άλλο η κυβέρνηση».

Τέλος σχετικά με τις ερωτήσεις που καταθέτουν βουλευτές της ΝΔ επισήμανε πως: «Είναι υποχρέωσή τους να καταθέτουν ερωτήσεις να κάνουν προτάσεις, να βελτιώνουν την κατάσταση. Δεν μπορώ να ασκήσω κριτική σε αυτό».

By