Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: «Μετά αναρωτιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ ποιος προκαλεί αναστάτωση στις αγορές»

«Εκεί οδηγεί η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ»

syriza_4

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, δήλωσε: «και μετά αναρωτιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ ποιος προκαλεί αναστάτωση στις αγορές», αναφερόμενη σε θέσεις που έχει διατυπώσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Η εκπρόσωπος ανέφερε ότι σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι το κόμμα του δεν θα δεχτεί χρηματοδότηση, που θα συνοδεύεται απο δεσμεύσεις, ότι με έναν νόμο στη Βουλή θα ακυρώσει (μονομερώς) το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους, ότι θα διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, λέγοντας ότι «μας χρωστάνε – δεν τους χρωστάμε», ότι θα απεμπλακούν από οποιανδήποτε κηδεμονία και ότι «δεν πρόκειται να ακολουθήσουν το αφεντικό», όπως ονόμασε τις αγορές.

Η κ. Βούλτεψη συμπλήρωσε πως ο κ. Λαφαζάνης παραδέχτηκε, όμως, ότι μπορεί να υπάρξουν οδυνηρές επιπτώσεις από την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκπρόσωπος είπε ότι «αυτές οι «οδυνηρές επιπτώσεις» είναι η έξοδος από την ευρωζώνη, από τον «εσωτερικό δανεισμό» και τελικά η χρεωκοπία».«Εκεί οδηγεί η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Και πράγματι «το νέο πληθωριστικό χιλιάρικο» του ΣΥΡΙΖΑ θα φιλοτεχνηθεί με την προσωπογραφία του κ. Λαφαζανη…» τόνισε η κ. Βούλτεψη.

By