Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο ο λαός πεινάει θα τον ψηφίζει

«Κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους»

voultepsi-ND

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή και την πρόθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανοίξει νέο μέτωπο με την κυβέρνηση με αφορμή τα δάση. Πρόθεση που εκδηλώθηκε στη χθεσινή εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για τη διοργάνωση ανοιχτής συνάντησης διαλόγου με πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, όπως έγινε και στη περίπτωση του νομοσχεδίου για τους αιγιαλούς.

«Η Κουμουνδούρου ξεκινά νέα “Ιουλιανή εκστρατεία” για τις 29 του μηνός, οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους Οικοδομικούς συνεταιρισμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε «Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον. Αντιδρά στις επενδύσεις. Κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια. Εμποδίζουν κάθε επένδυση για να έχουν ψηφοφόρους να κάνουμε Μαδούρο; να κάνουμε Αργεντινή; Άνοιξαν μέτωπο για ΔΕΗ, για αιγιαλό, τώρα για τα δάση».

Σχετικά με την πιθανότητα πρόωρων εκλογών εξαιτίας της άρνησης των κομμάτων να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας η κυβενρητική εκπρόσωπος επεσήμανε ότι προυπόθεση για να υπάρξει σταθερότητα στον τόπο, είναι να αποτραπούν οι εκλογές και επέκρινε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «Θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως όχημα τον Πρόεδρο για να παει η χώρα στις εκλογές. Είναι πολιτικά καταδικαστέο, χρειάζεται υπευθυνότητα για να κρατήσουμε τη χώρα έξω απο το νερό».

 

By