Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βούλτεψη: Το ΔΝΤ ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο

Σχολιάζοντας την επέτειο του ενός έτους από το «μαύρο» στην ΕΡΤ, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι η δημόσια τηλεόραση είναι σε λειτουργία και θα αναβαθμιστεί

voultepsi600_120214

Το ΔΝΤ έχει ειδικό τρόπο που εκφράζεται, καθώς «ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ τόνισε ότι το ταμείο δεν έχει καμία αρμοδιότητα και δεν παρεμβαίνει όσον αφορά τις δικαστικές αποφάσεις, «απλώς, επειδή εκδίδονται, τις βάζει στους κινδύνους».

«Κάνει την έκθεσή του και την κάνει αντικειμενικά», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ότι λέει το ΔΝΤ, δεν σημαίνει ότι το κάνουμε εμείς εδώ», υπογράμμισε η κ. Βούλτεψη, κληθείσα να σχολιάσει την «προειδοποίηση» του ταμείου πως οι δικαστικές αποφάσεις συνιστούν «κίνδυνο» για τα μισθολογικά και για τα τέλη ακινήτων.

Η κ. Βούλτεψη επισήμανε πως η έκθεση του ΔΝΤ είναι γνωστή από τις 30 Μαΐου και πως δημοσιοποιήθηκε, αφού δόθηκε η δόση του δανείου προς τη χώρα μας.

Σχολιάζοντας την επέτειο του ενός έτους από το «μαύρο» στην ΕΡΤ, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι η δημόσια τηλεόραση είναι σε λειτουργία και θα αναβαθμιστεί.

By