Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βούλτεψη: Aπό τον ακτιβισμό του πεζοδρομίου ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στον ακτιβισμό της λάσπης

«Αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και τον κόσμο, μόνο ο Μπέπε Γκρίλο έχει παρόμοια»

voultepsi600_120214

Για ακτιβισμό της λάσπης κατηγόρησε η η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη με αφορμή τις καταγγελίες του για χρηματισμό βουλευτών,  κάνοντας λόγο για «σχέδιο ανωμαλίας».

«Δεν μπορείς να λες ελαφρά την καρδιά σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο, και με βάση μη επιβεβαιωμένα ρεπορτάζ, τέτοια πράγματα » σημεώισε με του ΣΚΑΙ, προσθέτοντας  πως «όποιος έχει τη λάσπη λασπώνεται», απαντώντας στην δήλωση του Π. Σκουρλέτη «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».

Σημείωσε δε πως «αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και τον κόσμο, μόνο ο Μπέπε Γκρίλο έχει παρόμοια», ενώ είπε ακόμα ότι «αποτελεί περιφρόνηση προς το δημοκρατικό πολίτευμα και τον κοινοβουλευτισμό»

Η κ. Βούλτεψη συνέχισε την οξεία κριτικής, τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ακτιβισμό του πεζοδρομίου, που δεν ξεσήκωσε τα πλήθη και τώρα πέρασε στον ακτιβισμό της λάσπης. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν ανθρώπους, να τους λασπώσουν ώστε ο λαός να έχει στο νου του ότι ο βουλευτής ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι επειδή θέλει τη σταθερότητα της χώρας αλλά επειδή χρηματίστηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά .

«Είναι καλό μήνυμα για τις αγορές όταν λέει ο πρόεδρος του Eurogroup για πρόωρες εκλογές; Η διαρκής δυσωδία στη χώρα είναι καλό μήνυμα;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας πως «με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος δεν συμφωνούμε σε τίποτε, δεν ξέρει τι θα κάνει με το χρέος»

Αιχμές, τέλος, για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

By