Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βούτσης: «Δεν είναι οριστικό το διαζύγιο με τον Τατσόπουλο»

«Όλα ανοιχτά» λέει το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή

voutsis

«Είναι όλα ανοιχτά για τον Τατσόπουλο» τόνισε ο γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης. Μιλώντας στο Βήμα fm, ο κ. Βούτσης σημείωσε πως «ο Πέτρος είναι ιδιόρρυθμος και ταυτόχρονα άνθρωπος που μπορεί να έχει κανείς ένα πεδίο συνεννόησης. Νομίζω λοιπόν ότι η λύση που δόθηκε είναι προς το συμφέρον και των θεσμών και της δημοκρατίας και της δυνατότητας συνεννόησης του ίδιου και μελλοντικά με το χώρο μας.

Δεν είναι ένα μόνιμο διαζύγιο. Αυτό (σ.σ.: να είναι ξανά υποψήφιος) θα κριθεί και από την ιδιότητα του ιδίου και ημών και είμαστε όλοι σε δοκιμή, σε μια μεταβατική περίοδο και όλα αυτά είναι ανοικτά, εφόσον δεν τραυματίζονται οι σχέσεις και τίθενται όλα σε πολιτικό επίπεδο. Όλα είναι ανοικτά λοιπόν…».

Για το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο κ. Βούτσης ανέφερε πως «τα δάνεια αυτά του Τ.Τ. δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πού έχουν δοθεί και από πόσες άλλες τράπεζες και σε ποιους μεγαλοσχήμονες την ώρα που ο κόσμος βάζει λουκέτα σε επιχειρήσεις για μερικές χιλιάδες ευρώ, επειδή δεν έχει κεφάλαιο κίνησης». Για τον διοικητή της ΤτΕ, τόνισε ότι ο «κ. Προβόπουλος θα έλθει την Πέμπτη στην επιτροπή της Βουλής και θα έχουμε να τον ρωτήσουμε, διότι το θέμα πιάνει και την Τράπεζα της Ελλάδος.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By