Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βρέθηκαν τα υπολείμματα της ρουκέτας στη Νέα Κηφισιά

Η ΕΛΑΣ ψάχνει πως «έχασε» τη ρουκέτα στη Νέα Κηφισιά

antitromokratiki800_120214

Υπολείμματα της ρουκέτας που, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, εκτοξεύτηκε εναντίον των εγκαταστάσεων της Μερσεντές στη Ν. Κηφισιά, βρέθηκαν τελικά σήμερα από τους πυροτεχνουργούς που ερευνούν τον χώρο.

Τα υπολείμματα του βλήματος βρέθηκαν στον κρατήρα που έχει σχηματιστεί στο οικόπεδο, πίσω από το κτίριο της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και εστάλησαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Έρευνα στην ΕΛΑΣ

Εσωτερική έρευνα διενεργείται στην Αστυνομία, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί με τη ρουκέτα που εκτοξεύτηκε πριν από ένα μήνα, με στόχο τις εγκαταστάσεις της «Μερσεντές», στη Νέα Κηφισιά, γεγονός το οποίο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πληροφορήθηκε χτες, από την προκήρυξη της οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ), με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρεσβευτή στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως η άγνοια της Αντιτρομοκρατικής οφείλεται σε ασυνεννοησία μεταξύ των αστυνομικών υπηρεσιών, κάτι που έχει προκαλέσει δυσφορία στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την τρομοκρατία

By