Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βρέθηκε… Λιάπης και στη Μύκονο!

Κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες

Φαίνεται πως δημιούργησε… σχολή ο Μιχάλης Λιάπης με την κομπίνα που σκαρφίστηκε τοποθετώντας πλαστές πινακίδες στο πολυτελές τζιπ του, αφού είχε καταθέσει τις νόμιμες για να μην πληρώνει τέλη και φόρο πολυτελούς διαβίωσης! Μάλιστα, βρήκε μιμητή και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

πινακες
Για έναν τυχαίο έλεγχο σταμάτησαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 41χρονος Ουκρανός, αλλά έπιασαν… λαγό. Στο πλαίσιο του ελέγχου, διαπίστωσαν ότι η πινακίδα κυκλοφορίας του ήταν πλαστή, αντίγραφο της νόμιμης κρατικής! Ο αλλοδαπός συνελήφθη, αλλά σύντομα αποκαλύφθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν του ανήκε.

Ιδιοκτήτης είναι ένας 50χρονος Έλληνας, που αποδείχθηκε ότι είχε καταθέσει τις κρατικές πινακίδες στην αρμόδια αρχή για να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, αλλά έβαλε πλαστή πινακίδα χωρίς την απαραίτητη σφραγίδα στο πίσω μέρος ώστε να το κυκλοφορεί ανενόχλητος! Έτσι, συνελήφθη και αυτός και παραπέμφθηκε μαζί με τον Ουκρανό οδηγό στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ η πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας κατασχέθηκε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By