Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βρέθηκε το πτώμα του 43χρονου Αλβανού

Tα πεθερικά του που πλήρωσαν 48χρονο για να τον σκοτώσει

elliniki-astunomia-elas-peripoliko-arxeio

Σε δασική περιοχή στην τοποθεσία Πατρίδα, έξω από τη Βέροια, βρέθηκε το άψυχο σώμα του 43χρονου Αλβανού, ο οποίος ήταν ανεπιθύμητος για τα ελληνικής καταγωγής πεθερικά του που πλήρωσαν 48χρονο για να τον σκοτώσει.

O άτυχος άνδρας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη συγκεκριμένη περιοχή, που υποδείχθηκε από πρόσωπο που κατηγορείται για την υπόθεση. Το πτώμα του 43χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για να γίνει η νεκροψία.

Στην υπόθεση, που εξιχνίασε η Ασφάλεια Ημαθίας, εμπλέκονται πέντε άτομα, που συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα μετά από έρευνες. Κατά τη δικογραφία, ένας 54χρονος άντρας και η 53χρονη σύζυγός του, αποφάσισαν να σκοτώσουν τον 43χρονο γαμπρό τους, καθώς δεν ενέκριναν το γάμο του με την κόρη τους.

Έτσι, το αντρόγυνο από τους Γεωργιανούς Ημαθίας φέρεται ότι ανέθεσε σε 48χρονο να διαπράξει τη δολοφονία, έναντι αμοιβής 2.500 ευρώ. Για τη γνωριμία με το δράστη και τη συμφωνία θανάτου μεσολάβησε ένας 48χρονος φίλος του αντρόγυνου.

Ο 48χρονος εκτελεστής, μαζί με έναν 36χρονο συνεργό του, κατηγορούνται ότι στις 2 Αυγούστου έστησαν καρτέρι στον Αλβανό, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, από όπου τον κατέβασαν με τη βία, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και τον εκτέλεσαν.

Συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του, με συνέπεια να αρχίσουν οι έρευνες των τοπικών αστυνομικών αρχών.

By