Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βρήκαν που κρύβεται ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στα ίχνη του Χριστόδουλου Ξηρού η Ελληνική Αστυνομία, που εκτιμά ότι ο «δραπέτης» βρίσκεται στην Αθήνα

xristodoulos xiros

Με το αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου έφτασε σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο Χριστόδουλος Ξηρός στην Αθήνα και εκτιμάται πως βρίσκεται ακόμα στην πρωτεύουσα και δεν έχει απομακρυνθεί.  Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί ο συγγενής του Ξηρού τον έφερε το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα, ενώ ο καταζητούμενος πλέον Χριστόδουλος Ξηρός, του είπε πως θα έβλεπε πρώτα ορισμένους φίλους και στη συνέχεια θα επέστρεφε στον Κορυδαλλό.

Υπό το πρίσμα αυτών των στοιχείων οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν το κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δύο άλλα συγγενικά πρόσωπα του Χριστόδουλου Ξηρού μπορούν να προσφέρουν κρίσιμες πληροφορίες για την εξαφάνισή του. Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι εκείνοι γνώριζαν για το σχέδιο διαφυγής του αλλά ξέρουν και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Την ίδια στιγμή τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται ο Σάββας Ξηρός είναι δρακόντεια, ενώ η σύντροφός του, Αλίσια Ρομέρο Κορτέζ, εμφανίστηκε την Πέμπτη στον Κορυδαλλό για να πάρει έγγραφο που θα της επιτρέπει να τον επισκέπτεται.

Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως δεν ασχολείται με κανέναν άλλο παρά μόνο με τον Σάββα Ξηρό και τα προβλήματα υγείας που εκείνος αντιμετωπίζει. Η ίδια λίγη ώρα αργότερα πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ καθώς σύμφωνα κλήθηκε από την αντιτρομοκρατική για να εξεταστεί αναφορικά με την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By