Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βραδιά ονείρου στην Τούμπα: 4-0 ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ από το ημίχρονο!

Ονειρεμένη η βραδιά στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ που φόρτωσε με τέσσερα γκολ τον ΟΦΗ -όλα στο πρώτο ημίχρονο- με τους οπαδούς του να απολαμβάνουν γκολ και θέαμα και τον δικέφαλο να είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ÐÁÏÊ - ÏÖÇ PAOK - OFI (SUPERLEAGUE 2014-2015)Στο γήπεδο της Τούμπας,  όπου υπήρχαν πανό μόνο για τα αδικοχαμένα παιδιά των Τεμπών, μια αποφράδα ημέρα 15 χρόνια πριν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ καθάρισαν το παιχνίδι με χαρακτηριστική ευκολία, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έμοιαζε αιφνιδιασμένος από την επιθετικότητα του δικεφάλου.

Στο 2′ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Ρατς (από σέντρα του Σαλπιγγίδη), στο 21′ δημιουργήθηκε τεράστια ευκαιρία (δοκάρι ο Κάτσε σε κενή εστία), ενώ το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 27′, με νέο πλασέ αυτή τη φορά από τον Μακ.

Στο 43′ ο Ρατς σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ, με απίστευτο τρόπο σημειώθηκε το 4ο τέρμα στο 45′: ο Αθανασιάδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγήθηκαν δύο δοκάρια και μία απόκρουση του Λόρια. Ούτε… μπιλιάρδο να παίζανε!

Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου έμεινε μέχρι το τέλος. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΑΟΚ να χάνει πάντως, ευκαιρίες, ενώ ο Τζόρτζ είχε δοκάρι για τον ΟΦΗ. Στις καθυστερήσεις ο Γλύκος σταμάτησε τον επιθετικό των κρητικών διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Ράτς, Τζιόλης (77′ Μάαρτενς), Τζανδάρης (68′ Παπαδόπουλος), Κάτσε, Μακ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68′ Γκολάσα).

ΟΦΗ: Λόρια, Μπανούσης (46′ Κουτσιανικούλης), Μονιάκης, Μεϊτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής (58′ Ράζακ), Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης (46′ Τζορτζ).

By