Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βροχές και καταιγίδες και την Τρίτη

Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα σε ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη

1

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι βροχές και οι καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα σε ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά:

Αττική 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και το βραδύ τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη 
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Το πρωί τοπικές ομίχλες. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 6 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη 
Λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 6 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο. Τοπικές ομίχλες το πρωί. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην ανατολική Πελοπόννησο οι βροχές θα είναι τοπικά ισχυρές και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βραδύ. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ το βραδύ στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 
Νεφώσεις με τοπικά ισχυρές και βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα ασθενήσουν. Άνεμοι: αρχικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το βραδύ στις Κυκλάδες βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Λίγες νεφώσεις τοπικά το πρωί αυξημένες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες τοπικές καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By