Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βρούτσης: Ανεκτίμητης αξίας η ακίνητη περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων

O υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υποστηρίζει ότι τα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να περάσουν σε μια χρηματιστηριακή εταιρεία για να τα αξιοποιήσει

Vroutsis
«Ολοκληρώθηκε η καταγραφή όλων των ακινήτων των ασφαλιστικών ταμείων που είναι ανεκτίμητης αξίας. Αυτά πρέπει να περάσουν σε μια χρηματιστηριακή εταιρεία για να τα αξιοποιήσει». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης κατά τη συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ) για ενημέρωση σε θέματα του τομέα ευθύνης του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΕΑ.

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούσαν τα ασφαλιστικά, τις καθυστερήσεις και τις περικοπές στις συντάξεις, τα πρόστιμα για εργασιακές παραβάσεις και τα προβλήματα των επαγγελματιών στους τομείς αρμοδιότητας υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι σύμβουλοι άσκησαν κριτική σε εφαρμοζόμενες πολιτικές της κυβέρνησης για τους μικρομεσαίους και έθεσαν εξ αρχής σειρά ερωτημάτων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

By