Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βρούτσης: Δεν θα μειωθεί ούτε 1 ευρώ η επιδότηση των ταμείων των ενστόλων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους αστυνομικούς για λίγες ψήφους»

vroutsis

«Στη κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν θα μειωθεί ούτε κατά 1 ευρώ η επιδότηση των ταμείων των μελών των ενόπλων δυνάμεων» προχώρησε από το βήμα της βουλής ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα ο κ. Βρούτσης, λίγη ώρα πριν από τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αναμένεται να προβεί και σε ανακοινώσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις στα ταμεία των ενστόλων και την ανεργία, επισήμανε πως «οι αλλαγές είναι προς το συμφέρον των ενστόλων» και πρόσθεσε: «Αν έχουν ελλείμματα τα ταμεία θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη».

Ο υπουργός Εργασίας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κλείνει το μάτι στις ένοπλες δυνάμεις και τους αστυνομικούς για λίγες ψήφους» και σημείωσε «η λογική ΣΥΡΙΖΑ είναι: άφησε τις οφειλές στις επόμενες γενιές .Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που έχει πετάξει λεύκη πετσέτα».

«Στον υπόλοιπο κόσμο όταν υπάρχουν πράγματα στην σωστή κατεύθυνση χαμηλώνουν τους τόνους, στην πατρίδα μας οι δυνάμεις της αδρανείας, κρατάνε και σήμερα τη χώρα κάτω από αντιλήψεις του παρελθόντος και συσκότιση των πραγμάτων» υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Βρούτσης.

Αίσθηση προκάλεσε εξάλλου η δήλωση που έκανε σε προσωπικό ύφος. «Απέναντι σας έχετε έναν άνθρωπο που για 2 χρόνια παρακαλώ το Θεό να με φωτίσει να πάρω σωστές αποφάσεις και κοιτάω και την ελληνική σημαία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπερασπιζόμενος τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα τόνισε : «Έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις μοναδικές, έχουμε ανοίξει δρόμους που χτίζουν ένα νέο ασφαλιστικό σύστημα που έχει υγιείς βάσεις» και κατέληξε λέγοντας «Με το πολυνομοσχέδιο επικουρικό και εφάπαξ θα έχει από τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά».

By