Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βόλος: 43χρονος πέθανε μετά τον πυροβολισμό του σκύλου του

 Το θύμα έπασε από καρδιοπάθεια με αποτέλεσμα να μην αντέξει το σοκ.

 

skilos1

Η ομητική συμπεριφορά ενός σκύλου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε αδέσποτα σκυλιά στην παραλιακή οδό της περιοχής Μαμιδάκι οδήγησε άντρες του λιμενικού που πραγματοπιούσαν περιπολία στην περιοχή να λάβουν δραστικά μέτρα.

Ο σκύλος, που ανήκει σε 43χρονο, προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή. Μετά από παραινέσεις των περίοικων και με τη συνδρομή του 43χρονου, προσπάθησαν να απομακρύνουν τον σκύλο, ωστόσο αυτός στράφηκε απειλητικά εναντίον τους.

Η αρχική αντίδραση των Λιμενικών ήταν να πυροβολίσουν στον άερα για εκφοβισμό. Όταν το τετράποδο δεν έδειξε σημεία υποχώρησης  τον πυροβολήσουν ξανά, αυτή τη φορά πετυχαίνοντας τον στον μηρό.

Στη συνέχεια, οι λιμενικοί πήγαν στο σπίτι του 43χρονου, προκειμένου να πάρουν τα στοιχεία του. Ο ιδιοκτήτης έδειξε σημάδια αδιαθεσίας και κατέρρευσε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί για τον λόγο αυτό.

Η Λιμενική Αρχή του Βόλου διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου.

By