Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βόλτες με λεωφορείο ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton

Μία ευχάριστη έκπληξη για πολλούς – Όχι, δεν πρόκειται για μόνιμη συνήθεια – Ήταν χαλαροί και χαμογελαστοί, ενώ ο κόσμος γύρω τους είχε μείνει άφωνος…

katm4

Μία ημέρα που θα τους μείνει αξέχαστη έζησαν σήμερα αρκετοί άνθρωποι στη Βρετανία, καθώς την ώρα που περίμεναν στη στάση του λεωφορείου, είδαν τον πρίγκιπα William και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton να επιβιβάζονται μαζί τους!

katm5

Όχι, δεν αποφάσισαν να κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από εδώ και πέρα, απλώς η κίνησή τους αυτή έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Παπαρούνας, όπου το βασιλικό ζεύγος συνάντησε στρατιωτικούς και εθελοντές στον σταθμό High Street Kensington. Εκεί, μάλιστα, έφτασαν χρησιμοποιώντας τα Μέσα μαζικής Μεταφοράς.

katm3

Στο λεωφορείο συνάντησαν και την ηθοποιό Barbara Windsor με την οποία μίλησαν για αρκετή ώρα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα George, εντυπωσίασε με την εκπληκτική της σιλουέτα.

«Χαμογελούσαν συνέχεια και φαίνονταν εντελώς χαλαροί, ενώ ο κόσμος γύρω τους ήταν έκπληκτος και προσπαθούσε να τους φωτογραφίσει με τα τηλέφωνά τους», είπε ένας επιβάτης του λεωφορείου.

katm7

katm1

 

 

 

By