Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ξαναχτύπησε» ο Βύρων Πολύδωρας

Ο βουλευτής της ΝΔ εκφράζει την ανησυχία του για τις παράνομες χωματερές και το νέο πρόστιμο 11,5 εκατ. ευρώ που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καταλογίζοντας ολιγωρία στο κράτος

Polydoras

«Ξαναχτύπησε» ο Βύρων Πολύδωρας, αυτή τη φορά για τις παράνομες χωματερές και το νέο πρόστιμο 11,5 εκατ. ευρώ που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καταλογίζοντας ολιγωρία στο κράτος και τα συναρμόδια υπουργεία.

Τι κάνουν οι αρμόδιοι και αφήνουν αυτό το πρόβλημα να σέρνεται δεκαετίες, αναρωτιέται και σημειώνει ότι η  χώρα που έχει πληρώσει και πληρώνει στην Ε.Ε. πρόστιμο για τις ανοιχτές χωματερές, κινδυνεύει να καθίσει και πάλι στο εδώλιο του «κατηγορούμενου».

Όσο μάλιστα, δεν συμμορφώνεται για τις χωματερές Μαρκόπουλου, Κορωπίου, Νέας Μάκρης, Αρτέμιδας και Ραφήνας πέραν των 11,5 εκατ. θα πληρώνει και 50.000 ευρώ κάθε μέρα. Ο βουλευτής της ΝΔ και τέως Πρόεδρος της Βουλής ζητά να αναλάβει το κράτος τις ευθύνες του και να πάψει να κρύβεται πίσω από το παιχνίδι των αρμοδιοτήτων.

«Επειδή δεν θέλω να πιστέψω τα διαθρυλούμενα μεταξύ αυτοδιοικητικών και άλλων (επιχειρηματικών) κύκλων ότι πρόκειται για σύγκρουση αθέμιτων συμφερόντων, «… είναι πολλά τα λεφτά Άρη…», ζητά απαντήσεις τους αρμόδιους υπουργούς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By