Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Γάμος μίας νύχτας» για τον «ηθικό» ισλαμιστή Ερντογάν

«Ροζ» σκάνδαλο με πρώην Μις Τουρκία φέρνει σε δύσκολη θέση τον τούρκο πρωθυπουργό

Erdogan 01

Φήμες για εμπλοκή του Ερντογάν σε ερωτικό σκάνδαλο προκαλούν σάλο στην Τουρκία. Κάποιοι μάλιστα μιλούν και για την ύπαρξη ενός βίντεο του τούρκου πρωθυπουργού με τη γοητευτική Ντεφνέ Σαμιελί, πρώην Μις Τουρκία.

Μάλιστα φημολογείται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν και η Ντεφνέ Σαμιελί παντρεύτηκαν. Για μία μόλις νύχτα, σύμφωνα με το τελετουργικό των σιιτών που δίνει στους νεόνυμφους τη δυνατότητα να ακυρώσουν τον γάμο τους την επόμενη ημέρα.

Ο Ερντογάν ο οποίος είναι σουνίτης μουσουλμάνος όπως και η πλειονότητα των Τούρκων επέλεξε – σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται – να παντρευτεί την πρώην Μις Τουρκία για να ξεπεράσει τους όποιους περιορισμούς επιβάλλει η θρησκεία του και να μπορέσει να περάσει έστω ένα βράδυ μαζί της. Πάντως η εντυπωσιακή Τουρκάλα έσπευσε να διαψεύσει όσους της καταλογίζουν παράνομη σχέση με τον Ερντογάν.

defne_samyeli750

Σύμφωνα με την Reppublica, το βίντεο θα έβγαινε στη δημοσιότητα λίγες μέρες προτού οι Τούρκοι προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη δημάρχων, προκειμένου να πετύχει το τελειωτικό -ενδεχομένως- χτύπημα στο κόμμα του πρωθυπουργού.

Με αυτή την έννοια, δεν είναι καθόλου τυχαία η απαγόρευση του Twitter, αλλά και οι απειλές Ερντογάν για «μαύρο» σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Youtube και το Facebook…

«Τα χτυπήματα πλέον γίνονται κάτω από τη μέση» παρατηρεί ο σχολιαστής, Αχμέτ Χακάν. Ωστόσο, για τον βαθιά θρησκευόμενο Ερντογάν, που όπως και τα περισσότερα μέλη του κόμματός του, φροντίζουν να «καλύπτουν» τις συζύγους τους και να κρατούν αποστάσεις από το αλκοόλ, ένα σκάνδαλο τέτοιου μεγέθους θα ήταν πολύ σοβαρό.

Η Σαμιελί έχει θεαθεί πολλές φορές στο πλευρό του πρωθυπουργού σε επίσημες εμφανίσεις. Είναι μέλος του κόμματός του και φίλη της συζύγου του. Η ίδια, πάντως, αρνείται τα περί σχέσης με τον Ερντογάν.

By