Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς

 Μετά από 14 μήνες κράτησης για χρέη προς το Δημόσιο

gavalas1Ελεύθερος είναι πλέον ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς μετά από 14 μήνες κράτησης για χρέη προς το Δημόσιο, βγήκε μετά το μεσημέρι από τις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς επίσης και η αδελφή του Νότα.

Ο Λάκης Γαβαλάς, όπως και η αδελφή του Νότα, συγκατηγορούμενή στην υπόθεση των χρεών της εταιρίας LAK από μη καταβολή ΦΠΑ, αποφυλακίστηκαν, έπειτα από την  καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 4.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο Λάκης Γαβαλάς καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 7 χρόνια φυλάκισης και σε 6 χρόνια η Νότα Γαβαλά, για χρέη από μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 2,2 εκατ. ευρώ.

Το δικαστήριο, ωστόσο, έδωσε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής επιβάλλοντας στον καθένα εγγύηση 2.000 ευρώ, καθώς και τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Τέλος, τα δύο αδέλφια δεν πρόλαβαν την Παρασκευή, λόγω ωραρίου, να καταβάλλουν εγκαίρως στο αρμόδιο γραφείο του Εφετείου τα χρήματα της εγγύησης και έτσι παρέμειναν στην φυλακή το τριήμερο.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By