Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Γδέρνετε φορολογικά τους Έλληνες» κατηγορεί ο Καπερνάρος

Σκληρή κριτική από τον βουλευτή των Αν. Έλ. προς την κυβέρνηση

kapernaros

Πολιτική «φορολογικού γδαρσίματος» των ήδη φτωχοποιημένων και κακοποιημένων Ελλήνων καταλόγισε στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Β. Καπερνάρος, μιλώντας στη Βουλή.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τις αναφορές στην ανάπτυξη γενικολογίες, φληναφήματα και αοριστολογίες.

Όπως είπε από 11, 6 δισ. ευρώ που ήταν ο φόρος εισοδήματος των Ελλήνων το 2013, θα γίνει 12,9 δισ. το 2014, δηλαδή 1,3 δισ. μεγαλύτερος φόρος για ένα εισόδημα που μειώθηκε, ενώ παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες το χαράτσι συνεχίζεται κι από 2,8 δισ. πέρσι φέτος θα εκτιναχθεί στα 3,9 δισ. ευρώ.

Ο κ. Καπερνάρος, αφού ανέφερε τις επιχειρήσεις που έκλεισαν και όσες έφυγαν από τη χώρα μας και επικαλέστηκε στοιχεία για την ραγδαία συρρίκνωση του μεσαίων βιοτεχνικών επιχειρήσεων, σημείωσε: «Όταν στο όριο της φτώχιας βρίσκεται το 23,1% του πληθυσμού της Ελλάδας, το 19,5% του λαού στερείται στοιχειωδών μέσων διαβίωσης, το 25,5% του πληθυσμού είναι άνεργοι και η κυβέρνηση μιλά για ανάπτυξη».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για απραξία, καθώς η απώλεια στην οικονομία από τις εξωχώριες εταιρείες είναι 6 δισ. ευρώ, 2 δισ. είναι η απώλεια από τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια, 1 δισ. από λαθραία διακίνηση προϊόντων και δεκάδες δισ. από το λαθρεμπόριο καυσίμων, ειδικά στον στρατό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By