Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γεγονός το «χρυσό» iPhone

Η Apple μας έχει συνηθίσει εδώ και αρκετά χρόνια στο να κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, τα best seller gadget της όπως το iPhone και το iPad, κάτι που φαίνεται ότι θα αλλάξει σύντομα.

iPhone-gold
[space size=»5″]Αν καi οι αναφορές περί ενός «χρυσού» iPhone έχουν γίνει πιο έντονες τον τελευταίο καιρό, ο γνωστός δημοσιογράφος MG Siegler του TechCrunch ρίχνει λάδι στη φωτιά και επιβεβαιώνει με βάση τις πολύ καλές του πηγές ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone και σ” αυτό το χρώμα.

Όπως αναφέρει το TechCrunch, η Apple έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της και στην φημολογούμενη παρουσίαση της 10ης Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει το νέο iPhone 5s στα κλασσικά δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο καθώς και σε ένα τρίτο που δεν είναι ακριβώς χρυσό αλλά πιο ορθά μπορεί να αποκαλείται σαμπανιζέ.

[pullquote style=»border-left»]Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, δε θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα κυκλοφορήσει gadget της με το συγκεκριμένο χρώμα μιας και έχει προηγηθεί παλιότερα το iPod mini. Η ιστοσελίδα iMore, κάνει μια πρώτη προσπάθεια να απεικονίσει την πιθανή όψη ενός τέτοιου μοντέλου, κάτι που μπορείτε να κρίνετε και εσείς ρίχνοντας μια ματιά στην παραπάνω φωτογραφία.[/pullquote]

Το συγκεκριμένο χρώμα είναι αρκετά δημοφιλές στην Κίνα και την Ινδία, δύο αγορές με αρκετά εκατομμύρια υποψήφιους καταναλωτές προϊόντων της Apple και στις οποίες η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος τα τελευταία χρόνια.

Στην επικείμενη παρουσίαση τον επόμενο μήνα, θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα και το φθηνό iPhone με το πλαστικό υλικό να κυριαρχεί στην κατασκευή του και στο οποίο η Apple έχει προτιμήσει να το κυκλοφορήσει σε αρκετά χρώματα.

ΠΗΓΗ: TechCrunch

By