Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γεροντόπουλος: Εγκληματική ναζιστική οργάνωση η Χ.Α.

Επίθεση του υφυπουργού Εξωτερικών – Τελευταία στιγμή η Χ.Α. δεν προσήλθε στη Βουλή ενώ είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση

GerontopoulosΒΟΥΛΗ

Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή, την οποία αποκάλεσε εγκληματική ναζιστική οργάνωση, εξαπέλυσε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, ο οποίος με αφορμή την ακύρωση της τελευταίας στιγμής συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του Χρήστου Παππά, χαρακτήρισε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ορκισμένους εχθρούς της δημοκρατίας.

Η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί σήμερα το πρωί, μια μόλις ημέρα μετά τα τραγικά γεγονότα στην Αμφιάλη με την δολοφονική επίθεση κατά του 34χρονου Παύλου Φύσσα από χέρι «χρυσαυγίτη». Ο Χρήστος Παππάς σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Χρήστο Μαρκογιαννάκη ενημέρωσε κυριολεκτικά στο παρά πέντε κώλυμα. Ο υφυπουργός Εξωτερικών που βρισκόταν στη Βουλή για να απαντήσει στην ερώτηση του για το Σκοπιανό και τα ελληνοτουρκικά, τόνισε πως θα περίμενε μια ανθρώπινη συγνώμη και μια δήλωση μετανοίας.

«Ο λαός έχει παγώσει βλέποντας το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής που φοράει το μανδύα κοινοβουλευτικού κόμματος», είπε ο Άκης Γεροντόπουλος και πρόσθεσε πως τα μέλη του ναζιστικού μορφώματος είναι ορκισμένοι εχθροί της δημοκρατίας. «Τους δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξουν ότι αποκηρύσσουν τον φασισμό, αλλά αντ’ αυτού αποδεικνύουν ότι είναι μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση», κατέληξε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By