Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Γελάγαμε με τον Τσίπρα

Με ειρωνικό τρόπο ο υπουργός Υγείας σχολίασε τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, μιλώντας για πανωλεθρία

adonis

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα την ώρα της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής, κάνοντας λόγο για πανωλεθρία. Απαξιωτικός ήταν και για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γελάγαμε με τον Τσίπρα».

«Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συγκέντρωση που οργάνωσε στο Σύνταγμα, που κάλεσε τον κόσμο σε επανάσταση, και είχαμε την εικόνα μιας χούφτας ανθρώπων, στις 7 το απόγευμα ήταν 300 άτομα και στις 8 ήταν 1.000 με 1.200, συγκεντρώσαν κόσμο για να μη φαίνεται άδεια η πλατεία. Ο ΛΑΟΣ έκανε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Ούτε τους απολυμένους της ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν», είπε ο κ.Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Στην πλειοψηφία υπήρχε σαρκαστική διάθεση κατά του Τσίπρα, τον χειροκροτούσε και ο Σαμαράς, γελάγαμε κάποια στιγμή από τις ανοησίες που ακούγαμε», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Οσον αφορά στη διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Γεωργιάδης προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα, λέγοντας ότι εδώ και πολύ καιρό η πρώην υπουργός καταψήφιζε και ήταν ουσιαστικά εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας. «Η χθεσινή της αποχώρηση ήταν καθαρά τυπική», σχολίασε.

Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση βγήκε ενισχυμένη από την πρόταση μομφής και ότι ο κ.Τσίπρας έκανε ένα «δώρο» στην κυβέρνηση, διότι όπως ισχυρίστηκε ξεχάστηκε η γκρίνια για το φόρο ακινήτων και οι βουλευτές επαναβεβαίωσαν τη στήριξη τους στην κυβέρνηση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By