Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Δεν θα μπαίνουν εφοριακοί στα σπίτια των φορολογουμένων

«Επί σειρά ετών υπήρχε μεγάλη φοροδιαφυγή από όλους μας»

georgiadis8

Την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να μπαίνουν οι εφοριακοί στα σπίτια των φορολογουμένων που χρωστούν στην εφορία και να παίρνουν τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας που βρίσκουν μέσα σε αυτά, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον Real Fm.

Ωστόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, επισήμανε ότι στην Ελλάδα «επί σειρά ετών υπήρχε μεγάλη φοροδιαφυγή από όλους μας» και διευκρίνισε ότι στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να χτυπήσει τους οφειλέτες που υπάρχουν ενδείξεις ότι ζουν πολυτελή ζωή, παρά το γεγονός ότι χρωστούν πολλά χρήματα στην Εφορία.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε την ανάγκη πανεθνικής προσπάθειας από τους πολίτες ώστε να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και συμπλήρωσε ότι για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας έχουν τεράστια ευθύνη και οι ψηφοφόροι των τελευταίων χρόνων.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις εκλογές του 1981 όταν οι Έλληνες ψήφισαν τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και στις εκλογές του 2009 που επέλεξαν τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με την σειρά του οδήγησε την χώρα μας στο μνημόνιο, ενώ συμπλήρωσε ότι οι ψηφοφόροι που ψήφισαν τον Γιώργο Παπανδρέου είναι αυτοί που θα ψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες εκλογές.

By