Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Και για τις λαϊκές αγορές πρέπει να φωνάζουμε τον Τόμσεν

«Είναι σχεδόν ντροπή να γίνονται περικοπές συντάξεων και να υποχωρεί σε αυτούς που αγοράζουν τις θέσεις με λεφτά κάτω από το τραπέζι» είπε χαρακτηριστικά

georgiadis8

«Nτροπή» για το ελληνικό πολιτικό σύστημα χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας το γεγονός ότι για ένα θέμα, όπως των λαϊκών αγορών, «πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν», σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα. Αυτό που έγινε αδικεί πρωτίστως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είπε ο “Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ .

«Είναι σχεδόν ντροπή να γίνονται περικοπές συντάξεων και να υποχωρεί σε αυτούς που αγοράζουν τις θέσεις με λεφτά κάτω από το τραπέζι» είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε ότι το προηγούμενο καθεστώς συνδεόταν με διαφθορά και συμπλήρωσε πως η κλήρωση για τις θέσεις και ο διαχωρισμός παραγωγών – εμπόρων ήρθησαν με παρέμβαση του κ. Κασσή.

«Ας καταψήφιζε το ΠΑΣΟΚ στο τέλος της ημέρας» είπε και σημείωσε πως «είναι πολύ λάθος θέση να υποχωρούμε σε κάθεσυντεχνία. Ποια Ελλάδα θέλουμε;».

pipili fwteini

Στο ίδιο μήκος κύματος  κινήθηκε και η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή. «Τον παλαιό ΠΑΣΟΚο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς… δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τα νεύρα. Χθες είχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Eurogroup. Δηλαδή χθες ο κάθε Ντάισελμπλουμ να ρωτούσε τον κ. Στουρνάρα ΄τι γίνεται ρε Γιάννη με το θέμα των λαϊκών΄; να τού απαντούσε ΄ανθ’ ημών ο Κασσής΄ ή να τού πει σηκώθηκαν τα μαρούλια και χτυπάνε το μανάβη κυριολεκτικά», τόνισε (ΣΚΑΪ).

Παράλληλα, εξήγησε ότι μετά την παρέμβαση Κασσή αποσύρθηκαν δυο βασικά θέματα από το νόμο για τις λαϊκές, η κλήρωση και ο διαχωρισμός παραγωγών και εμπόρων για να τελειώνει η χώρα με τις μαφίες και τις αγοραπωλησίες αδειών.

«Ας καταθέσουμε εμείς που είμαστε πλειοψηφία στη Βουλή τροπολογία να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και να δούμε ποιοι θα την ψηφίσουν. Υπάρχουν και σοβαροί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ξαφνιάστηκαν και εξοργίστηκαν με την απαράδεκτη στάση του κ. Κασσή», δήλωσε η κ. Πιπιλή.

By