Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να πάρει μαζί του ούτε ένα κόμμα

«Η επιτυχία της κυβέρνησης δεν θα κριθεί από επικοινωνιακά παιχνίδια»

syriza

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην μετάσχει στη σημερινή συζήτηση στη βουλή.

Με αιχμηρούς χαρακτηρισμούς σχολίασε το γεγονός ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθεια  να παρουσιάσει μία επικοινωνιακή συμμαχία για τη «μικρή ΔΕΗ» και δεν κατάφερε να πάρει μαζί του ούτε ένα κόμμα» και σημείωσε πως είναι «πολιτικό θέμα» το γεγονός ότι  «ο ΣΥΡΙΖΑ επί της ουσίας δέχεται να μετρηθούν οι ψήφοι του με τη Χρυσή Αυγή«.

Μάλιστα ο κοινοβουλευτκός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι «πέταξε στον κόσμο το δημοψήφισμα για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση», καθώς, όπως επεσήμανε,  «εάν γινόταν ευρύτερη συζήτηση στη Βουλή θα ήταν υποχρεωμένος να παραδεχτεί πως δέχεται και την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας αφού δέχεται την παραμονή στο ευρώ.

«Αν δέχεσαι ότι πρέπει να μείνεις στην ευρωζώνη πρέπει να δέχεσαι το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας. Στην Ευρώπη η ενέργεια είναι αγορά όχι κοινωνικό αγαθό», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης, σημείωσε πως «η επιτυχία της κυβέρνησης δε θα κριθεί από επικοινωνιακά παιχνίδια, αλλά από την πραγματική οικονομία».

By