Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γεωργιάδης: Ποιος είναι ο Τσίπρας; Ο Πάπας της Ρώμης;

adonis nd geordiadis boyli vouli

Σφοδρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας για τα φάρμακα 

agathopoulouA

Σφοδρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τη στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της μείωσης των τιμών των φαρμάκων, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης , κάνοντας λόγο για μνημείο ανοησίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευση.

Στη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου για το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων και την τιμολογιακή πολιτική του υπουργείου Υγείας, ο Αδ. Γεωργιάδης  μίλησε για Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ήταν το μόνο κόμμα που δεν υπερψήφισε τη σχετική τροπολογία.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί, εγώ είχα πει ότι θα μειωθούν τιμές σε πάνω από 6.000 φάρμακα, μου απάντησε ο Αλ. Τσίπρας ότι το πολύ να μειωθούν οι τιμές σε 17 φάρμακα και μετά βγήκε το δελτίο τιμών με 7.500 φάρμακα, ποιος έλεγε την αλήθεια; Θεωρώ θράσος να μου κάνετε αυτή την ερώτηση», είπε ο υπουργός Υγείας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή είπε μια μεγαλειώδη ανοησία θα τον προστατεύσουμε; Ζητήστε κι ένα συγνώμη, έρχεστε κυρία μου με ύφος 18 καρδιναλίων», συνέχισε ο Αδ. Γεωργιάδης και διερωτήθηκε ποιος είναι ο Αλ. Τσίπρας, «ο Πάπας της Ρώμης;». Κατέληξε δε, λέγοντας ότι το ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια η βουλευτής, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, τα έκαναν θάλασσα στο θέμα των φαρμάκων.

By