Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γεωργιάδης: «Πολιτική αστάθεια θα φέρει η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ»

Η λύση κατά υπουργό Υγείας είναι η υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να παραμείνει πρώτο κόμμα και να απογειωθεί η χώρα όπως είπε χαρακτηριστικά

adonis2

Άμεσα συνδεδεμένη είναι η πορεία της χώρας με το αποτέλεσμα που θα προκύψει από τις ευρωεκλογές, υποστήριξε σε συνέντευξή του στο «Βήμα FM» ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Εάν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης δημιουργήσει πολιτική αστάθεια, ό,τι επιτύχαμε τα τελευταία δύο χρόνια, θα διακινδυνευτεί έως και θα καταστραφεί», είπε ο κ. Γεωργιάδης. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο καταγραφής μεγάλου ποσοστού ψήφων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι θα δημιουργήσει πολιτική αστάθεια σε συνδυασμό με την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.

Η λύση κατά τον κ. Γεωργιάδη είναι η υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να παραμείνει πρώτο κόμμα και να απογειωθεί η χώρα όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υπουργός υγείας αναφέρθηκε στα προβλήματα στο «Αττικό Νοσοκομείο», για τα οποία υποστήριξε πως πρόκειται να επιλυθούν μετά την ψήφιση σχετικής τροπολογίας που θα επιτρέψει να πληρωθούν οι «υπερβάλλουσες εφημερίες».

By