Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έξαλλος ο Γ. Μπουτάρης με τον χαρακτηρισμό «τουρκόφιλος»

Κατηγορίες ότι προσκάλεσε τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου

mpoutarisΆστραψε και βρόντηξε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Μπουτάρης όταν η δημοτική σύμβουλος Χ. Γιαταγάνα τον χαρακτήρισε «τουρκόφιλο».

Η κ. Γιαταγάνα τον κατηγόρησε ότι προσκάλεσε τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη.

«Είναι πολύ πρόστυχο αυτό που λες. Που το είδες αυτό;», είπε ο δήμαρχος, ενώ η απάντηση της συμβούλου «στις εφημερίδες» τον έβγαλε από τα ρούχα του.

«Και πιστεύεις τις κωλοεφημερίδες κι όχι εμένα. Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου. Δεν τον κάλεσα εγώ. Δεν μπορώ να τον καλέσω. Μόνο ο υπουργός Εξωτερικών μπορεί να το κάνει», ξέσπασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και όταν η δημοτική σύμβουλος τον κατηγόρησε για την στάση που κρατά όσον αφορά τις σχέσεις με την Τουρκία ο Γιάννης Μπουτάρης ξεκαθάρισε: «Είμαι πολύ περήφανος για τη στάση που κρατάω και πρόσεξε τι λες γιατί αν ξαναβάλες στο στόμα σου τέτοια λόγια δεν τη γλιτώνεις τη μήνυση».

Μπουτάρης: Δεν παραιτούμαι

«Δεν παραιτούμαι», δήλωσε επίσης στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Μπουτάρης, απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Χρήστου Μάτη, για τη στάση του, εν μέσω των εξελίξεων στην αυτοδιοίκηση.

Με αφορμή το θέμα της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας, απηύθυνε έκκληση στους δημότες για αυτοπειθαρχία και για αποφυγή φαινομένων, όπως το παράνομο παρκάρισμα.

Πηγή : protothema

(Visited 1 times, 1 visits today)
By