Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιακουμάτος: Η κοροιδία και το παπατζιλίκι έχουν όρια

«Εκτός αν θέλουμε το Φωτόπουλο και τα φωτοπουλάκια να μας αλλάζουν τα φώτα στη ΔΕΗ»

social Affairs Committee, Parliament, discussion, health, doctors strike, Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, συζήτηση, Βουλή, υγεία, απεργία γιατρών, ΕΟΠΠΥ, Gerasimos Giakoumatos, Γεράσιμος Γιακουμάτος

«Η κοροϊδία και το παπατζιλίκι έχουν και όρια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα, ενώ επιτέθηκε με αιχμηρούς χαρακτηρισμούς στον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο λέγοντας «Το κράτος παραμένει ο κύριος μέτοχος στην ιδιωτικοποίηση. Άρα γιατί να μην γίνει; Εκτός αν θέλουμε να κάνουμε το χατίρι στον κ. Φωτόπουλο και στα Φωτοπουλάκια και να μας αλλάζουν τα φώτα στη ΔΕΗ».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Γιακουμάτος αναφερόμενος στο δημοψήφισμα τόνισε χαρακτηριστικά: «O κ. Τσίπρας δείχνει τις προθέσεις του, κυνηγώντας τη χίμαιρα των 120 βουλευτών. Αυτό είναι τουλάχιστον κοροϊδία προς τον ελληνικό λαό. Να πει την αλήθεια. Όταν το Σύνταγμα λέει 180 (βουλευτές) και λένε ότι θέλουν 120 για να μπλοκάρουν και να κάνουν δημοψήφισμα, αυτό είναι , εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς, δεν είναι 120. Αυτό λοιπόν, δείχνει, στον επαναστάτη του διακόπτη, τις αληθινές του προθέσεις. Δεν είναι η ΔΕΗ. Δεν τον ενδιαφέρει ο ελληνικός λαός, τον ενδιαφέρει να κυβερνήσει και στοχεύει στην Προεδρία της Δημοκρατίας».

By