Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιακουμάτος: «Θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες»

Πυρ και μανία ο πρώην βουλευτής της ΝΔ για τη σύλληψη της συζύγου και του αδελφού του, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στο Αυτόφωρο

giakoumatou460_362

Στο Αυτόφωρο δικάζονται το μεσημέρι η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο αδελφός του, καθώς και η οικονομική διευθύντρια και ο λογιστής του οίκου ευγηρίας που διατηρούν στο Ψυχικό, με την επωνυμία Άγιος Χαράλαμπος.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών έχει ζητήσει την έκδοση αντιγράφων της δικογραφίας, προκειμένου να διερευνηθεί αν τυχόν προκύπτουν ευθύνες και για τον ίδιο το βουλευτή Γεράσιμο Γιακουμάτο.

«Μας έριξαν στα λιοντάρια, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα… Μας συνέλαβαν για να ερευνήσουν το δήθεν», φώναξε τη Δευτέρα μετά την άσκηση της δίωξης ο συλληφθείς λογιστής του γηροκομείου.

Οργισμένος ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Έξω φρενών με τη σύλληψη της συζύγου του Ελένης Θεοδώρου και του αδελφού του Δημήτρη για χρέη στο Δημόσιο είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος:

«Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες» ήταν η αντίδραση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ στη Β” Αθηνών, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο «Βηματοδότης».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «απειλεί θεούς και δαίμονες», σύμφωνα με το «Βηματοδότη», γιατί όπως υποστηρίζει ήταν μια παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος για μια οφειλή κάτω από 20.000 ευρώ για χρέη του οίκου ευγηρίας της οικογενείας στο Νέο Ψυχικό.

Όμως, ο κ. Γιακουμάτος είναι οργισμένος και για έναν άλλον λόγο: επειδή πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγό του, η οποία, όπως λέει, είναι πρόεδρος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης και ως πρόεδρος, λέει, δεν φέρει ευθύνη. Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος που είναι ο αδελφός του έχει εκ του νόμου ευθύνη. «Δεν έχω καμία σχέση εγώ ούτε με τις συλλήψεις ούτε με τον οίκο ευγηρίας» έλεγε στα απανωτά τηλεφωνήματα που είχε από τους ψηφοφόρους του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By