Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιατί δεν πούλησαν τα sports Bra της Victoria’s Secret

Η Victoria’s Secret απέτυχε να κάνει της γυναίκες να στραφούν στην αθλητική της σειρά sports Bra που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο.

1

Σύμφωνα με το Bloomberg η νέα σειρά του ονομαζόμενου και «καλύτερου αθλητικού σουτιέν του κόσμου» θα επέτρεπε στις γυναίκες να το φορούν και στο γυμναστήριο.

Μερικοί από τους λόγους που δεν πέτυχε η εταιρεία στο νέο της εγχείρημα είναι σύμφωνα με τους ειδικούς ότι η Victoria Secret δεν είναι ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης. Έρευνα της Hedgeye διαπίστωσε ότι σχεδόν το 70% των γυναικών θεωρούν τα ροζ σουτιέν της Victoria Secret αντίθετα με την αθλητική ένδυση.

Οι γυναίκες δεν βλέπουν πως είναι χρήσιμο ένα σέξι εσώρουχο κατά τη διάρκεια της γυμναστικής στο γυμναστήριο. «Γιατί να πρέπει όλα να έχουν σεξιστικά υπονοούμενα;», διερωτήθηκε πρόσφατα στο blog της η συγγραφέας Αlmie Rose. «Δεν είναι το γυμναστήριο το τελευταίο μέρος όπου οι γυναίκες μπορούν να είναι ο εαυτός τους;» αναφέρει.

Πάντως σύμφωνα με την διευθύνουσα σύμβουλο της Victoria’s Secret, Sharen Jester, η απάντηση είναι «όχι» δεν είναι το γυμναστήριο ένας χώρος όπου μπορεί μια γυναίκα να είναι ο εαυτός της, γιατί αυτή η περίοδος όπου μία γυναίκα φόραγε ένα σορτσάκι και μία φανέλα, όπως υποστηρίζει, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Και ο τρίτος και σημαντικότερος λόγος είναι η τιμή. Το αθλητικό σουτιέν της Victoria’s Secret κοστίζει από 29 έως 54 ευρώ την ώρα που τα σουτιέν των Under Armour, Nike και Lululemon έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η Victoria’s Secret θα έπρεπε να τιμολογήσει το σουτιέν της πολύ χαμηλότερα.

By